Auto

NAVIGATIE ADRES 

Oostbroekerweg 1, 1981 LR, Velsen-Zuid

ROUTEBESCHRIJVING

Vanaf de A9 staan er speciale ‘Dance Valley’ borden die je naar de festivalafrit leiden. Let goed op de tekstwagens bij Raasdorp (A5). Hierna verwijzen ‘P. Dance Valley-borden’ je richting de parkeerplaats.

  • Vanaf Amsterdam is het mogelijk via de N202 naar het parkeerterrein te rijden. Volg daarbij goed de borden richting het festival.
  • Vanuit IJmuiden is de directe weg richting het parkeerterrein afgesloten. Er is hiervoor een omleidingsroute ingesteld. Volg de borden.
  • Verkeer richting Spaarnwoude –> via rijksweg/Velserbroek/N208. Volg de borden.

KISS & RIDE

Word je weggebracht en/of opgehaald? Maak dan gebruik van de “Kiss & Ride” locatie. Deze wordt duidelijk met borden aangegeven en is goed bereikbaar voor zowel bezoekers als chauffeurs.

PARKEERKAARTEN

  • P-Bezoekers: voorverkoop: € 12 (€ 15 op de parkeerplaats)
    Je ontvangt voorafgaand aan je reis per e-mail de belangrijkste informatie voor je reis naar Dance Valley. Zo ga je voorbereid op stap! Volg de borden naar de parkeerplaats.
  • P-Special: € 25 (alleen vooraf verkrijgbaar!)
    Wil je verzekerd zijn van een parkeerplaats op het hoofdparkeerterrein vlak bij de entree? Bestel dan een ‘Special Parking Ticket’. Dit parkeerterrein is gedraineerd en extra goed verlicht.
Koop hier je parkeerkaart