gevonden voorwerpen

Gevonden Voorwerpen

Wat ontzettend vervelend dat je spullen kwijt bent geraakt op Dance Valley. Wij doen onze uiterste best om alle gevonden voorwerpen bij de rechtmatige eigenaren terug te bezorgen. Vul hieronder het gevonden voorwerpenformulier in en hopelijk komen je spullen weer boven water.

Telefoon

Ben jij je telefoon verloren, dan ontvangen wij graag je IMEI nummer, het merk, de toegangscode en een omschrijving/voorbeeld van je achtergrond foto. Mocht je geen IMEI nummer hebben of een toegangscode ontvangen wij graag een beschrijving van je telefoon. Wat voor hoesje er omheen zit en je telefoon nummer bijvoorbeeld.

Sieraden

Gaat het om een sieraad of een zonnebril, vertel ons dan om welk merk het gaat of hoe hij er verder uit ziet. Een foto uploaden kan ook.

Identificatie

Ben jij jouw ID of bankpas verloren dan ontvangen wij graag een kopie van je rijbewijs of iets anders waarmee jij je kunt legitimeren.

Sleutels

Gaat het om je sleutels, dan ontvangen wij graag een zo gedetailleerde beschrijving van je sleutel. Zitten er nog andere sleutels aan? Een sleutelhanger? Of eventueel het merk en de kleur van je sleutel.

Please let us know which item(s) you have lost:

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Share via