Tickets

Tickets voor Dance Valley Festival 2021 koop je natuurlijk in de officiële ticketshop. Naast entreekaarten zijn er ook tickets voor de pendelbus, parkeren, drankmuntjes en kluisjes verkrijgbaar zodra de kaartverkoop start in het laatste kwartaal van dit jaar.

Koop je tickets nergens anders. Wij kunnen niet garanderen dat elders gekochte entreekaarten toegang tot het festival geven. Let op: de online verkoop van parkeertickets, pendelbustickets en lockers stopt 24 uur voorafgaand aan het festival . Deze tickets en de lockers zijn wel gewoon nog op locatie beschikbaar.

Helaas kan de editie van 2020 niet doorgaan vanwege de wereldwijde coronasituatie. Heb je een kaartje voor de editie van 2020, dan blijft deze gewoon geldig voor de volgende editie op  op 14 augustus 2021.

Blijf op de hoogte van al het (ticket)nieuws en krijg als eerste bericht van de laatste ontwikkelingen via onderstaand formulier.

Dance Valley 2021 subscription

    We will not use your credentials for any other purpose then to provide you with information about Dance Valley and we will not share your personal information with any third party.
Algemene Voorwaarden
Share via